تاریخچه ما
شرکت آوا تماس پارتاک با رویکرد رفع نیازهای فناوری اطلاعات سازمانها، ارگانها و شرکتها و اقشار مختلف مردم عزیز ایران از زمین در سال ۱۳۸۸ تأسیس شد.
هدف از تأسیس این شرکت ایجاد تمرکز در جهت اجرای پروژههای کلان ملی در زمینه صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات، ارائه خدمات متنوع مرکز دادهها و راهکارهای متنوع جهت اتصال به شبکههای رایانهای و مخابراتی ضمن استفاده بهینه از منابع و ایجاد اشتغال برای نیروهای متخصص و دانشآموخته جهت ارتقا سطح علمی فناوری اطلاعات و ارتباطات در میهن اسلامیمان ایران میباشد. این شرکت در حال حاضر دارای رتبه ۴ در زمینهی شبکههای دادهای و رایانهای و خدمات پشتیبانی از سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور است.
- مشاوره
- طراحی
- تخصص
- فناوری
پروژه های ما
چه پروژههایی انجام دادهایم؟
تخصص ما
پیشرو در خدمات فیبر نوری
شرکت آوا تماس پارتاک با اتکا به سوابق مدیریتی، تجهیزات و ملزومات کامل و پیشرفته، دانش علمی متخصصین مجرب و کارآزموده خود و با هدف ارائه خدمات تخصصی با بهرهگیری از تازه ترین تکنولوژیهای مطرح در صنعت IT از جمله FTTH آماده برآورده ساختن نیازهای پروژههای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات میباشد.
شرکت آوا تماس، مجموعهای توانمند و اطمینان بخش برای اجرای خدمات پیمانکاری، مشاوره، طراحی و نظارت را در بالاترین سطح کیفی دارا بوده و در پروژههای مختلف تأمین و اجرای مراکز داده و شبکههای رایانهای و مخابراتی فعالیت دارد. پروژههای دیتای فیبرنوری (FTTH) که هدف آن ارائه خدمات با بالاترین استانداردهای کیفی در خصوص ارتقا سطح فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحقق اهداف کشور از جمله ایجاد شبکه ملی اطلاعات میباشد.
آنچه مشتریان می گویند؟
نظرات مشتریان
ما استخدام می کنیم، به تیم متخصص ما بپیوندید
با ما تماس بگیرید و رزومه خود را ارسال کنید


تار نوری یا فیبر نوری رشتهٔ باریک و بلندی از یک مادّهٔ شفاف مثل شیشه و پلاستیک است که میتواند نوری را که از یک سر به آن وارد شده، از سر دیگر خارج کند. فیبر نوری دارای پهنای باند بسیار بلندتر از کابلهای معمولی میباشد و با آن میتوان دادههای تصویر، صوت و دیگر دادهها را بهراحتی و با پهنای باند بالا تا ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه و بالاتر انتقال داد. امروزه مخابرات نوری، به دلیل پهنای باند وسیعتر در مقایسه با کابلهای مسی، و همچنین تأخیر کمتر در مقایسه با مخابرات ماهوارهای، از مهمترین ابزار انتقال اطلاعات محسوب میشود.
گسترش ارتباطات راه دور و راحتی انتقال اطلاعات با سیستمهای انتقال و مخابرات نوری یکی از پراهمیتترین موارد در جهان امروز است. سرعت، دقت و تسهیل از مهمترین ویژگیهای مخابرات نوری است. یکی از پراهمیتترین موارد استفاده از مخابرات نوری آسانی انتقال سیگنال های اطلاعات دیجیتالی است که قابلیت تقسیمبندی در حوزه زمانی را دارا است. به این معنی که مخابرات دیجیتال دارای پتانسیل کافی برای استفاده از امکانات مخابره اطلاعات در بستههای کوچک اطلاعات در حوزه زمان است.
- کاربرد در مخابرات: یکی از مرسومترین کاربردهای فیبر نوری انتقال اطلاعات توسط لیزر است.
- کاربرد در حسگرها: استفاده از حسگرهایفیبر نوری برای اندازهگیری کمیتهای فیزیکی مانند جریان الکتریکی، میدان مغناطیسی، فشار، حرارت، جابجایی، آلودگی آبهای دریا، سطح مایعات، تشعشعات پرتوهای گاما و ایکس در سالهای اخیر شروع شده است. در این نوع حسگرها، از فیبر نوری به عنوان عنصر اصلی حسگر بهرهگیری میشود بدین ترتیب که ویژگیهای فیبر تحت میدان کمیت مورد اندازهگیری تغییر یافته و با اندازه شدت کمیت تأثیرپذیر میشود.
- کاربردهای پزشکی: فیبرنوری در تشخیص بیماریهاو آزمایشهای گوناگون در پزشکی کاربرد فراوان دارد که از آن جمله میتوان دُزیمتری غدد سرطانی، شناسایی نارساییهای داخلی بدن، جراحی لیزری، استفاده در دندانپزشکی و اندازهگیری مایعات و خون نام برد. همچنین تارهای نوری در دستگاههایی به نام درون بین یا آندوسکوپ استفاده میشود تا به درون نای، مری، روده و مثانه فرستاده شود و درون بدن انسان بهطور مستقیم قابل مشاهده باشد.
- کاربرد فیبرنوری در روشنائی: از جمله کاربردهای فیبر نوری که در اواخر قرن بیستم به عنوان یک فناوری روشنایی متداول شده و در چند سال قرن اخیر توسعه و رشد فراوانی پیدا کرده است کاربرد آن در سیستمهای روشنایی است. در این فناوری نور از منبع نوری که میتواند نور مصنوعی (نور لامپهای الکتریکی) یا نور طبیعی (نور خورشید) باشد وارد فیبر نوری شده و از این طریق به محل مصرف منتقل میشود. به این ترتیب نور به هر نقطهای که در جهت تابش مستقیم آن ناست منتقل میشود. امتیاز این نور که موجبات رشد سریع بهکارگیری و توجه زیاد به این فناوری شده است این است که فاقد الکتریسیته گرما و تشعشعات خطرناک ماورای بنفش بوده (نور خالص و بیخطر) و دیگر اینکه با این فناوری میشود نور روز (بدون گرما و اشعههای ماورای بنفش) را هم به داخل ساختمانها و نقاط غیرقابل دسترسی به نور خورشید منتقل کرد.
- کاربردهای نظامی: فیبر نوری کاربردهای بیشماری در صنایع جنگافزاری دارد که از آن جمله میتوان برقراری ارتباط و کنترل با آنتن رادار، کنترل و هدایت موشکها، ارتباط زیردریاییها (هیدروفون) را نام برد.